Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна: Ще сложа край на модела "Портних"

БТВ
share

В предаването "Лице в лице" по БТВ кандидатът на "Продължаваме промяната - Демократична България" за кмет на Варна Благомир Коцев каза, че иска да сложи край на модела "Портних".

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това един много лош модел, дългогодишно управление, съпътствано от липса на прозрачност и задкулисие. В последните 10 г. Варна не е градът, с който варненци са свикнали - града, известен като морската столица на България, заяви Коцев.

Нашият модел е свързан с това да върнем самочувствието на варненци, добави той.

Усещането на варненци е, че са забравени, че не се защитават техните интереси, а се защитават тесни икономически интереси. Хората дори се шегуват, че командният център е изнесен в един хотел в центъра, посочи кандидатът за кмет.

Нашият модел ще бъде насочен към това да върнем Варна на варненци и решенията да се вземат в общината. Желязната завеса между управлението на Варна и хората трябва да бъде вдигната, подчерта Благомир Коцев.

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна: Най-лошата форма на управление на модела „ГЕРБ” се вижда тук

По думите му друг голям проблем, който трябва да се реши, е непрозрачните обществените поръчки за милиони, понякога и стотици милиони левове.

Хората във Варна ги интересува да няма презастрояване, градът им да е чист. Защото Варна стана един мръсен и презастроен град, едно бетонно гето. Варна има нужда да има повече зелени площи, повече детски градини, заяви Коцев.

Като проблем за решаване той очерта и нередовният градски транспорт.

Нашата програма предвижда ясни мерки, които могат да доведат до решаването на проблемите основните проблеми на варненци, каза още кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Водещи новини

Още новини