Костадинов: Статутквото агонизира, от "Възраждане" сме готови да предложим правителство

Нова телевизия
share

Ние сме готови да предложим правителство. Ако няма възможност за правителство, отиваме на нови избори. Това каза пред журналисти лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов след обявяване на първите изборни резултати от екзитполовете на социологическите агенции.

Изборите дават шанс на хората да поправят грешките си. Ние отваряме очите на хората все повече и повече. Сега статуквото агонизира пред очите ни, заяви Костадинов.

"Възраждане" е политическата организация, която бележи най-голям ръст. Искам да благодаря на всички, които избраха свободата, посочи лидерът на партията.

Единственото правителство, което Възраждане ще подкрепи, е правителство на "Възраждане". Няма промяна в политическото ни поведение, за разлика от поведението на много други партии, добави той.

Цончо Ганев: Най-веротно "Възраждане" ще стане трета политическа сила

Големият проблем е, че 2/3 от българските избиратели зачеркват българската държава за пореден път. 2/3 от българите не вярват на държавата ни, коментира Костадин Костадинов.

Политическите формации в България са "Възраждане" и всички останал,. Останалите нямат различия по основните теми, каза още лидерът на "Възраждане".

Водещи новини

Още новини