Белобрадова: Нинова плаши хората с измислени джендър идеологии

Булфото (архив)
share

Гледам видео с Корнелия Нинова, която плаши хората с измислени джендър идеологии в учебник по “Човек и природа” за шести клас и си мисля за Паметника на съветската армия. Това написа във фейсбук Елисавета Белобрадова, кандидат от коалиция "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

Той олицетворява сто процентова лъжа - измислени съветски войници, умрели измислено срещу измислен фашизъм. Никакъв съветски войник тук не е умрял, нямало е фашизъм, а паметникът е символ на окупацията и трагедията на българския народ и отнетата му свобода.

И въпреки това сред либералното общество цари “търпимост” към този паметник. Една досада, че пак говорим за това.

Нинова: ВКС реши, че действащото законодателство не позволява смяна на пола

Този паметник, обаче, не е просто естетическо препятствие. Той е символ на най-грандиозната манипулация, на която всеки ден ставаме жертви.

Родината на въображаемия съветски войник не успя един джиесем да произведе, но от десетилетия произвежда измислени войни - срещу фашизъм, срещу джендъри, империализъм, ваксиниране с чипове, рептили.

После произведе истинска война последната една година, в която загинаха хиляди хора, унищожи една икономика, заравни половин държава.

Сега гледам Корнелия Нинова, седнала с учебника по Човек и природа и зад нея виждам сянката на Паметника на съветската армия, който произвежда поредното несъществуващо нещо, което всява страх. Дори ползва децата на България, за да свие сърцата на родителите им.

И си викам “Добре че поне мавзолеят вече го няма”

Водещи новини

Още новини