Нинова: Наредихме листите си без никакво напрежение

Novini.bg
share

Корнелия Нинова заяви, че БСП е подредила листите си в цялата страна със сериозно мнозинство от над 100 гласа. Без никакво напрежение и в добър разговор със структурите.

"Приехме предизборната си платформа, която озаглавихме: "Мир, благоденствие, солидарност и прогрес". Разписали сме с какво се анагжираме пред българите в тази кампания. Много от обещанията ни изпълнихме, но остана и много несвършена работа.  В листите има нови лица, има инженер, доктор,учители - гледали сме да са професионалисти, които да отстояват политиките ни в парламента. Хора, които са познати в регионите. Има и запазени от старите колеги-водачи, някои от тях и на две места. Борис Цветков е млад водач на листа в Перник. Опит, младост, но във всички случаи професионализъм", подчерта тя.

Тома Биков: Ако ГЕРБ спечели изборите, България ще има редовно правителство

Нинова обяви още, че са започнали подготовката за референдум "за" и "против" джендър образованието в училищата до 18 г. "Уважаваме хората с различна сексуална ориентация, но не бихме искали тази идеология да прониква при децата", добави лидерът на левицата.

"В Инициативния комитет за провеждане на общественото допитване са: Нешка Робева, Иван Гарелов, Светослав Иванов – ректор на НСА, Радослав Гайдарски, Милко Багдасаров  - директор на училище, Костадин Бояджиев – баща на 6 деца, Ирена Анастасова, Христо Христов ученик, Иван Гранитски. Самият въпрос за референдум ще е ясен в следващите дни", обяви тя.

Водещи новини

Още новини