ВМРО показа: Безобразните нарушения в секциите в Турция са факт!

Христо Иванов, ФБ
share

Безобразните нарушения на изборното законодателство в секциите Турция са факт! Това написа съпредседателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки.

Както предупреждавахме - декларации се попълват извън изборните помещения, по дворове и улици. За целта има хора, които нямат нищо общо с изборния процес, но са ангажирани от обслужващата Ердоган партия в #България да правят това през целия ден.

Виждаме и автобуси с агитационни материали, които развозват хора до избирателните секции, в които ги чакат представители на СИК, които не могат и дума да кажат на български език. Аферим, машала, казано на майчиния им език!

Ето това е действителността в Турция. Така протичат изборите за български народни представители. За този позор можем да благодарим на Политическа Партия ГЕРБ, Българска Социалистическа Партия, Има Такъв Народ, Демократична България, Изправи се.БГ, Ние идваме, ДПС Пресцентър и на Централна Избирателна Комисия, които сигнализирахме, но не очакваме особена ангажираност от тяхна страна.

Благодаря на момчетата и момичетата от ВМРО, които са на място, и продължават да ни държат информирани за нередностите се там.

Водещи новини

Още новини