ВМРО са притеснени за вота от Турция, пак скочиха на ДПС

БНТ
share

Безумни са обвиненията на служебния военен министър към Красимир Каракачанов. Така Юлиан Ангелов от ВМРО отговори на твърденията за нарушения в Министерството на отрабата в периода 2017-2021 г. 

Според Ангелов всички документи по обществените поръчки на Министерството на отбраната са били изрядни, а цените по закон. 

"Целта на служебното правителство е да увеличи гласовете за протестните партии. Не всичко е било лошо, както този кабинет се опитва да изкара", каза още той пред БНТ. Бившият депутат от ВМРО напомни, че единствената цел на служебното правителство е да организира честни избори. 

"Надяваме се машините и софтуера да са направени така, че да не могат да се манипулират. Силно притеснително е, че в чужбина, особено Турция, вотът ще е на хартия. Така се дава едно предимство", разкри Юлиан Ангелов. 

"Ще има хора, които ще гласуват за минута, а други за три", коментира представителят на ВМРО краткото време за гласуване, определено от ЦИК. 

"Клякайки на килимчето на Ердоган, ти на кого ще си верен - България или Турция? Пълно безумние и поредното предателство, което извършиха ДПС. За съжаление, управлението на Ердоган у нас ще се завърне", заяви Юлиан Ангелов по темата за посещението на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ в Турция. 

Карадайъ и Ердоган се срещнаха в Истанбул, разговаряли за изборите у нас?

Надявам се, че "Българските патритоти" ще имат голяма парламентарна група в следващото НС, завърши бившият депутат от ВМРО. 

Водещи новини

Още новини