"Българските патриоти" искат диалог в следващия парламент, залагат на експерти

ВМРО
share

„Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" регистрираха листите си в 24 МИР. 

"Не случайно избрахме тук да дадем изявление, тъй като експертите, които оглавяват лисите на София са истински авторитети и лица, които са добре познати на българите. Тези лица са гаранция за успеха на задачите, които коалицията си поставя", заяви Пламен Христов от ВОЛЯ. 

Бившият депутат от ВОЛЯ подчерта дългият път, който патриотичната коалиция е преминала за обединението. "Това е една успешна формула".

Водач в 23 МИР е Кузман Илиев от ВМРО, в 24 МИР е Албена Найденова от ВОЛЯ, а в 25 МИР Юлиан Ангелов, отново от ВМРО. Кузман Илиев заяви, че имиджът ни е окалян, а българският бизнес е пристискан. 

Според Юлиан Ангелов разпределението по листите е равно между партиите. 

"Българските избиратели са тези, които избират победителите. Нито ГЕРБ, нито БСП са в кондиция. Нашият шанс, на българските патриоти, е да пробием и да покажем резултат. Предлагаме качествени хора с експертиза", разкри Ангелов. 

"Нито ВМРО, нито НФСБ или ВОЛЯ сме били "закотвени към определена политическа сила". Всички български партии трябва да си преглътнат егото и да намерят общ език за решаването на проблемите. Единствено имаме желание да помогнем на хората", коментира патриотът.

ВМРО: "Българските патриоти" не виждат основа за бъдеща работа с ГЕРБ

"Искаме да поставим основа за диалог в следващия парламент, за стабилност и сигурност. Ще търсим диалог с всички парламентарно представени партии. Не изключваме коалиция с нито една дясно-центристка партия", разкри Борис Ячев от НФСБ. 

"Партията на Слави Трифонов е партия на мълчанието. Те тепърва ще се доказват в коя част на спектъра стоят", допълни Ячев.   

Водещи новини

Още новини