Красен Кралев представи листата на ГЕРБ-СДС в Сливо поле и Две могили

ГЕРБ
share

Русенската листа на ГЕРБ-СДС бе представена при голям интерес в две общини – Сливо поле и Две могили. Десетки жители на населените места посрещнаха кандидатите, водени от водача на листата и министър на младежта и спорта Красен Кралев.

В Сливо поле срещата на Кралев, Пламен Нунев, Алисе Муртезова, Станимир Станчев и Бедрос Пехливанян се състоя на откритата мултифункционална спортна площадка. 

От Бяла стартира представянето на листата на ГЕРБ-СДС в Русенски регион

„Вие ме познавате, защото през годините съм идвал често тук, свършихме много работа за региона. Благодаря ви за номинацията за водач на листата. Благодаря ви, че сте активни и винаги ни поставяте задачи, които да изпълним", заяви Красен Кралев. Водачът на листата бе поканен в края на този месец да открие финансираната от Министерството на младежта и спорта площадка за стрийт фитнес, както и обновената зала по борба, ремонтирана от Общината.

По-късно през деня Кралев и част от кандидатите на ГЕРБ-СДС присъстваха на водосвет за здраве и успех, отслужен в църквата „Света Троица" в Две могили и се поклониха пред гроба на революционера Филип Тотю. Божидар Борисов и общинският ръководител на ГЕРБ Светлана Ангелова разказаха за направеното през последните четири години в общината. В село Батишница кандидатите посетиха Народно читалище „Пробуда 1927", здравната служба и кметството, а в село Баниска - реставрираното народно читалище "Никола Вапцаров" и чисто новия салон към него. Представянето на листата в областта ще продължи и през следващите дни, като ще завърши в Русе, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

 

Водещи новини

Още новини