Проф. Иво Христов: Борисов контролирано е загубил определени области

share

Борисов контролирано е загубил определени области. Тази тези изрази проф. Иво Христов по бТВ.

Според него, който държи властовия ресурс, може да си спечели всякакви избори. Иво Хрисов заяви, че градската деснца спечели най-много от тези избори, а БСП губят от избирателите си в София.

"Те на гърба на гласовете на БСП реализираха нелош успех - половината районни кметове са избрани от ДБ. От друга страна е вярна и другата позиция - Манолова беше средство за обединяване по будапещенски модел, когато не достигат силите на една формация, се обединяват няколко. В политиката това не е естетика. 1932 г. британска експедиция отива в Кения и питат местните кое е добро и лошо. Добро е да нападнем съседното село, да избием мъжете и да изнасилим жените. А лошо е това да го направят на нас", описа ситуацията Христов.

В коментар за подкрепата на социалистите към Мая Манолова Христов каза, че БСП е загубила своята физиономия. "Когато подкрепяш безполов безпартиен кандидат, ти се криеш от отговорност. Трябва ясно да заявиш политическа страна, няма как да се заявиш с първи, вторите и третите. Това е безгръбначност, другото му име е адаптивност", разкритикува поведението на Манолова проф. Христов.

Водещи новини

Още новини