Контрера от ВМРО: Ангел Джамбазки отива на избори, за да стане кмет

БНТ
share

От ВМРО не сме любителите на уредените мачове. Ангел Джамбазки отива на избори, за да стане кмет. Ще се борим до край, той да бъде столичен кмет със силна група общински съветници. Явяваме се за втори тур. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера.

“Топлофикация” е болна тема, а състоянието на дружеството е много тежко. Дълговете са огромни, генерират се и нови. От ВМРО искаме преструктуриране на дружеството. Трябва и обновяване на мрежата, за да не сме жертва на множеството аварии. Ако дружеството си събере дълговете, цената може да бъде поддържана на това ниво", каза още той.

"Общинската полиция е силен инструмент, а ние от ВМРО искаме повече полицаи. Искаме и общински жилища на по-ниска цена за тях. Чрез общинската полиция можем да санкционираме нарушителите на пътя и битовата престъпност в парковете. Общинската полиция трябва да бъде и в кварталите, които са опасни. На тяхна помощ ще идва и видеонаблюдението, а ние предлагаме развиването на мрежата от камери в София и умното управление на трафика. Това е работещ модел в редица европейски държави", разкри приоритетите си Контрера.

"Предлагаме и закупуването на нови газови автобуси, както и да намалим интервалите на движението. Движението трябва да е на 7-15 минути, тъй като в момента е неудобно за жителите на кварталите", завърши кандидатът за общински съветник от ВМРО.

Водещи новини

Още новини