Д-р Мадлена Бояджиева: Поставихме основите на много положителни инициативи, очаквани десетилетия от тетевенци

ПП ГЕРБ
share

Заставам пред вас уверена, защото заедно поставихме основите на много положителни инициативи, очаквани от тетевенци десетилетия. Това написа в обръщението към своите съграждани и жителите на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, кандидат за втори управленски мандат от ГЕРБ. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

Тя публикува думите си в новия си блог, в който представя отчет за извършеното в периода 2015-2019 г. и програмата за управление и развитие на общината в мандат 2019-2023 г.

„За мен беше голяма отговорност да ръководя своя роден град и общината през тези 4 години. Въпреки всички трудности и препятствия по пътя, считам, че успях да покажа на всички вас, че имам както волята, така и амбицията и борбеността, с които да направя с моя екип и с вашата подкрепа промяната възможна. Всяко мое решение се е основавало на опита и принципите, които имам, както и на това – да бъде в интерес на жителите на община Тетевен. Вярвам, че положителното развитие на нашата община трябва да продължи и в следващия управленски мандат. Затова заставам пред вас, гражданите на община Тетевен, спокойно и уверено, за да поискам отново вашето доверие. Защото заедно постигнахме много. Положихме основите на много положителни инициативи и промени, които очаквахме от десетилетия. Защото трябва да гледаме напред и с много желание и здрава работа да продължим започнатото“, казва още в обръщението си кандидатът за втори мандат кмет на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева.

В блога й може да се види пълен и богато илюстриран отчет на свършеното през мандата година по година, както и визията за развитието на общината занапред. Всичко това тя представя и очи в очи при срещите й с хората от общината.

Всички, които се интересуват от направеното от кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на община Тетевен и нейната програма, могат да го видят тук: https://madlenaboyadjieva.blog/.

Водещи новини

Още новини