Даниел Панов от ГЕРБ и Милен Михов от ВМРО в дебат за кметското място на Велико Търново

Снимки: Булфото/ Нова телевизия
share

Не мисля, че компроматите са това, което трябва да се използва в една предизборна кампания. Всеки кандидат застава с лицето си, решенията и това, което е направил за Велико Търново. Това заяви кандидатът за кмет на Велико Търново от ГЕРБ Даниел Панов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той дебатира по важните теми за града с кандидата за кмет от ВМРО доц. Милен Михов.

“Всичко онова, което направихме трябва да се доразвие. Всички прокети, които планираха от моя екип предстоят да довършват. Всеки ден съм с жителите на Велико Търново. Хората ме мотивират. За последните 8 години с моя екип издигнахме Велико Търново. Градът стана добро място за живеене и отглеждане на деца”, каза още Панов.

“Развивал съм този град не само като кмет, но и като управител на туризма. 47% от БВП на Велико Търново е свързан с туризма. Тази година планирахме да завършим исторически обекти и улиците в старата част на града”, допълни кандидатът за кмет от ГЕРБ.

"Условията за учениците са по-добри, тази година имаме около 100 деца повече в училищата. 1200 бебета са родени за изминалата година. Има ръст на раждаемостта", категоричен бе Даниел Панов.

“Не вярвам, че някой от кандидатите ще използва компромати", заяви още доц. Милен Михов от ВМРО.

“Да те изберат великотърновци, значи да завоюваш вниманието и уважението на жители на една древна столица. Чувствам се подготвен за кмет на Велико Търново. ВМРО има трайно присъствие в местната власт. Зад мен стои един организиран екип", разкри кандидатът за кмет на Велико Търново.

"Не само туризмът изисква внимание, но и ИТ секторът. Велико Търново стана център на тази индустрия. Да не изпускаме този сектор от нашето внимание", категоричен бе доц. Михов.

"Предлагаме и да се обсъди механизма за безплатни детски градини. Постижимо е", завърши доц. Милен Михов.

Водещи новини

Още новини