Камарата на строителите поздрави Даниел Панов за усилията му програмата за саниране да продължи

Камарата на строителите в България поздрави кандидата на ГЕРБ за кмет на Велико Търново Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, за усилията, които полага в качеството си на председател на НСОРБ Националната програма за саниране на жилищните сгради да продължи. На редица форуми на НСОРБ кметове от цялата страна изразиха желанието си възобновяването на държавната подкрепа за многофамилните жилищни сгради. Сдружението и Строителната камара също работят съвместно за оптимизирането на условията по програмата.

„Санирането на жилищните сгради трябва да остане безвъзмездно за домакинствата. Имаме уверението, че програмата ще бъде рестартирана през следващата година. Близо 30 са блоковете във Велико Търново, санирани до момента, а още 57 сгради са одобрени и документацията им вече е в Българската банка за развитие“, подчерта Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,, кмет на Старата столица за периода 2011-2019 година. Той благодари на строителите за отговорното изпълнение на дейностите по жилищните блокове.

Заместник-председателят на КСБ Николай Николов подчерта, че националната програма за саниране е пример за изключително ефективна социална политика на държавно ниво. „Над 2000 сгради в цяла България са реновирани до момента“, посочи Николов.

Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, уважи поканата да гостува на отчетно-изборното събрание на областното представителство на Строителната камара. Панов поздрави досегашния председател инж. Любомир Шербетов за добрата съвместна работа и изрази уверение, че и новото ръководство ще продължи да работи успешно с местната власт.

Висока оценка за сътрудничеството и работата на Панов като кмет на Велико Търново даде и инж. Шербетов. „Нашият бранш ви подкрепя“, категоричен бе той.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет