Цветан Цветанов: Имаме стабилност и визия

Булфото
share

Здравейте, победители. Така започна изказването си зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ – СДС в зала "Арена Армеец" в град София.

„Тази кампания е по-различна от всички останали досега. В Нея ние сме заедно със Съюза на демократични сили. Те дават допълнителна сила и енергия на демократична Европа“, подчерта той.

"Имаме стабилност, имаме министър-председател Бойко Борисов. Когато бяхме в Благоевград, Кюстендил, Перник хората се интересуваха от АМ “Струма“ и тя ще бъде факт“, заяви той. "Благодаря на правителството, което прави всичко необходимо за всеки регион. Имаме избори, които трябва да спечелим, но те ще бъдат спечелени“, добави зам.-председателят на ГЕРБ.

Той благодари на всички съюзи и формации, с които ГЕРБ е сключила споразумение за предстоящите европейски избори.

Цветанов похвали структурите на ГЕРБ в Кърджали, Велико Търново, Шумен, Монтана, Видин, които са вложили изключителна енергия по време на предизборната кампания. „Имаме избори, които трябва да бъдат спечелени от силния отбор на ГЕРБ“.

Той покани на сцената кандидатите за евродепутати на ГЕРБ. По думите му те са показали, че са позитивни и могат да изпълнят обещанията си.

 

Водещи новини

Още новини