Летище София ще има зона за храни и напитки от световна класа на топ брандове

share

СОФ Кънект, операторът на летище София, подписа договор със SSP. SSP е водещ световен оператор на обекти за храни и напитки (F&B) в места за пътуване по целия свят. Инвестицията на SSP е важен крайъгълен камък в трансформацията на зоната за хранене  на летище София, съобщават от Летище София.

В рамките на това партньорство SSP ще въведе топ брандове от индустрията за храни и напитки на летище София, които ще повишат качеството и разнообразието от предлагните възможности за хранене, достъпни за пътуващите. Новото сътрудничество има за цел да трансформира заведенията за хранене на летището като предостави на пътниците достъп до някои от най-известните и обичани международни и местни кулинарни брандове.

Технически проблем с информационните монитори на Летище София

Проектът ще се реализира на няколко етапа, като ще започне с първите два обекта – Starbucks и Camden food Co., които се очаква да заработят в началото на 2025 г., предлагайки на пътниците богато разнообразие от напитки и прясна храна като значително ще допринесат за продължаващата трансформация на летище София.

 

Водещи новини

Още новини