От март изплащат получените 100 милиона лева за заплати в МВР (снимка+видео)

Булфото (архив)
share

От март ще започне изплащането на получените 100 милиона лева за заплати за служителите на МВР. Това заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев на редовен месечен брифинг, предаде репортер на Novini.bg.

"Остават версиите с бизнеса и личния живот на убития бизнесмен Петър Христов. Заподозрени няма, както и за отвличането на Адриан Златков", каза още главният секретар на МВР Младен Маринов.

"Трима са задържани за нахапаното от куче дете в Пазарджик, каза Маринов. Инцидентът стана вчера, а нарушени са редица законови разпоредби", допълни Маринов.

"Средно на ден в страната през декември е имало 227 престъпления, при 265 през ноември. Има леко увеличение при грабежите, а над 1400 униформени са назначени", отчете Радев.

"В доклада, изпратен от МВР на прокуратурата за скъпите коли и лимозини, няма нищо притеснително", заяви директорът на националната полиция Христо Терзийски.

"У нас има 433 зоополицаи, които ще разполагат с 28 патрулки. За 2017 година са образувани 359 досъдебни производства", завърши Терзийски.

(снимка: Novini.bg)

 

 

Водещи новини

Още новини