БСП: В сектор "Енергетика" цари пълен хаос

share

"Не е нормално да говорим за национализация на ЕРП - та в 21 век", категоричен е Диан Червенкондев от ГЕРБ в сутрешния блок на Нова телевизия.

Според Явор Куюмджиев от БСП в държавата цари пълен хаос в сектора "Енергетика". Той смята, че наистина е било грешка да се приватизират електроразпределителните дружества.

Владимир Каролев от НДСВ обаче заяви, че национализирането на ЕРП - та е само в главата на БСП. Той нападна Куюмджиев и му заяви, че е явно, че не се е събудил тази сутрин, както трябва. В отговор на това социалистът помоли Каролев да не се обиждат, а да провери как стоят нещата в света в сектора.

В разговора се включи и Ангел Джамбазки от ВМРО, който каза, че никой от неговата партия не говори за национализация, а се иска договорите с ЕРП - та да бъдат развалени. "Дружествата крадат парите от хората", категоричен е той. По думите му, ЕРП - та включват в сметките на хората дори командировачните си.

Каролев обаче заяви, че това са абсолютни глупости и поясни, че ДКЕВР не признава разходи за командировки. Той обаче призна, че контролът върху ЕРП - та трябва да бъде засилен.

Куюмджиев заяви отново, че социалистите искат единствено страната да се развива като нормална европейска държава.

Водещи новини

Още новини