Цветанов: Връщане на БСП на власт ще е пагубно за България (видео)

Novini.bg
share

Днес повече от всякога се нуждаем да продължим това, което започна кабинетът "Борисов" 2 и заложи като основа кабинетът "Борисов" 1. Това каза по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Благоевград зам.-председателят на партията, председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и водач на листата на ГЕРБ-Благоевград Цветан Цветанов.

Трябва да направим равносметка как през 2013 г. управляваха БСП и компания. Те спечелиха мнозинство с измамата "Костинброд". Нека да бъдем нащрек и да знаем, че по всяко време може да направят нещо подобно. Нека да продължим заедно напред, за да запазим икономическия ръст, нека да преодоляваме популизма и страха, който има в смесените региони, заяви Цветанов.



ГЕРБ дава равен старт на всички знаещи и можещи, независимо от тяхната възраст и етническа принадлежност. ГЕРБ помага на всички общини и населени места. Нека да не позволим връщането на БСП на власт, тъй като това ще бъде пагубно за региона и за държавата. С номер 11 избирате единственият възможен път за България – европейския. За мен е изключително голяма чест, че имаме този отбор. ГЕРБ трябва да бъде първи с 11% разлика, за да постигнем убедителна победа. Когато спечелим изборите, ще има подкрепа за общините, ще има икономически ръст, ще можем да увеличаваме заплатите и пенсиите, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Трябва да противодействаме на популизма, защото БСП предлага да бъдат опростени лихвите по кредитите и да стане здравеопазването безплатно – това няма как да стане, категоричен е Цветан Цветанов.

На срещата присъстват председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, кметът на Благоевград Атанас Камбитов и областният координатор на ГЕРБ и кандидат за народен представител Даниела Савеклиева. Специален гост на събитието е председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер.

Проявата се провежда в спортна зала "Скаптопара", където се събраха стотици симпатизанти и членове на ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини