Цветанов: ГЕРБ подкрепя българските производители

ГЕРБ
share

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ-Стара Загора Емил Христов и кметът на Казанлък Галина Стоянова посетиха Общинския пазар в Казанлък, където разговаряха с множество търговци и местни жители, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Ние искаме да подкрепим онези, които се занимават с овощарство, градинарство, тези, които стоят оранжерии. Мислим за българските производители. В следващите години приоритет трябва да бъде насърчаването на производството на български стоки“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна, че жителите на Казанлък могат да се гордеят със старозагорската листа на партията. Цветанов коментира, че номинациите в ГЕРБ стават отдолу нагоре. „Винаги сме били съпричастни към Казанлък и всички инициативи, които се случват тук. Убеден съм, че казанлъчани не искат да се връщат на власт онези, които управляваха 2013-2014 г. и които предизвикаха огромна задлъжнялост на държавата. Сигурен съм, че на 26-ти март ще направят правилния избор за бъдещето на България с номер 11 в бюлетината“, каза още Цветан Цветанов.

Водещи новини

Още новини