Георги Марков: БСП убиха прехода и вместо да се извинят, искат промяна

ГЕРБ, пресцентър
share

Няма по- нахална партия в България от българските социалисти. Голямо нахалство се изисква да убиеш прехода в България и да казваш, че си носител на промяната. Тази партия имаше уникален шанс да управлява България с мнозинство.

Но защо другарки и другари оставихте 90-те години държавата без живот , а след това създадохте паралелната държава с вашите приятели от ДПС, дойде после и тройната коалиция със Станишев и Доган взе 1 млн. лв. за един гьол! След това дойде Орешарски и часовникът на България спря. Това каза Георги Марков, бивш конституционен съдия и кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ за 24 МИР, който заедно с Тома Биков, Весела Щерева и Теодора Димитрова разговаря с граждани от район Подуене.

Георги Марков подчерта, че социалистите трябва да се извинят на българския народ, вместо да искат пак да са във властта.

„Искам да кажа на столичани – хора, и социалистите ходят с метрото, и социалистите ходят в Арена Армеец. Но искат отново да унищожат всичко постигнато от двете управления на Бойко Борисов. Затова бой, бой и бой, те от друго не разбират“, категоричен бе той.
Кандидатите от ПП ГЕРБ- София представиха програмата на партията пред хората, които задаваха въпроси основно в сферата на образованието, здравеопазването, сигурността и икономическия растеж. Срещата продължи повече от два часа.

Водещи новини

Още новини