Цветанов: ГЕРБ предлага реални решения за проблемите на хората във всички населени места (снимки)

Пресцентър ГЕРБ
share

Силата на ГЕРБ е, че залагаме на местни хора в листите си с кандидати за народни представители. Те познават проблемите на региона, чийто интереси трябва да защитават. Ние издигаме добре познати личности, с доказани професионални качества. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Мизия.

Той акцентира върху необходимостта от ефективна борба срещу престъпността, защото особено в малките населени места това е огромен проблем. Цветанов представи мерките, които ще бъдат предприети в тази насока в следващ управленски мандат на ГЕРБ. „Предвиждаме повече полицейско присъствие и видеонаблюдение, за да имаме гаранция за повече сигурност във всички региони. ГЕРБ има отношение към хората в цялата страна – ние не делим общините на малки и големи“, подчерта Цветан Цветанов.

Цветанов обясни, че популизмът може да бъде преодолян като на агресивното поведение и неверните твърдения се отговаря само с реални резултати и решения. „Заставаме с лицата си пред хората в цялата страна и казваме какво можем да постигнем, за да подобрим живота им. Особено в северозападните региони на страната хората искат да чуят дали ще има по-високи пенсии и заплати.

Повишаването на доходите е пряко свързано с високия икономическия растеж, какъвто ГЕРБ показа, че може да постигне. Предимството на тези, които знаят, че няма да управляват, е че могат да обещават всичко“, коментира Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Мизия да не се поддават на фалшиви новини и да гласуват разумно за реалните решения за България и Северозападна България с номер 11 в бюлетината.

Водещи новини

Още новини