Цветан Цветанов ще посети област Пазарджик

share

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Пазарджик на 28-ми февруари 2017 година /вторник/.

Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ в 13 МИР Екатерина Захариева, областния координатор на ГЕРБ Найден Шопов и кандидати за народни представители от ГЕРБ-Пазарджик.

В 11:00 часа Цветанов, Захариева и Шопов ще участват в кръгла маса на тема „Обществен ред, правосъдие и сигурност“. На кръглата маса ще присъстват представители на неправителствени организации, които работят с лишени от свобода, адвокатската колегия, общественият посредник на Пазарджик и граждани. Събитието ще се състои в конферентната зала на гранд хотел „Хебър“ в град Пазарджик /ул. „Есперанто“ №6/.

В 12:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ, водачът на листата на ГЕРБ в Пазарджик и областният координатор на партията ще проведат работна среща със структурата на ГЕРБ в Пазарджик, на която ще присъстват и кандидатите за народни представители.

В 13:00 часа Цветан Цветанов, Екатерина Захариева, Найден Шопов и кандидат-депутатите от ГЕРБ ще се разходят в централната градска част на Пазарджик и ще разговарят с жителите и гостите на града.

В 14:00 часа Цветанов, Захариева, Шопов и кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ в Пазарджик ще се срещнат с ръководството и служители на предприятието „Биовет“ АД в град Пещера /ул. „Петър Раков“№39/.

Водещи новини

Още новини