Каракачанов: Стига с омразата и разделението на нацията

Булфото (архив)
share

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Обединени патриоти Красимир Каракачанов гостува в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия. Той коментира участието на Слави Бинев и Камен Петков в листите на ДПС на предстоящите парламентартни избори.
Каракачанов сподели няколко версии, но отказа повече коментари и заяви: „Аз мога да кажа за себе си, че тезите си никога не съм ги сменял и така е от години наред“.

Воеводата заяви, че няма никакво напрежение в коалицията Обединени патриоти относно участието на „Атака“ в нея. Той напомни, че тя съществува от 28 юли и е имало достатъчно време да се изразяват недоволства, а не в последния момент, когато са наредени листите за вота на 26 март.

„Крайно време е след 27 години разделение на нацията да си зададем въпроса до какво ни доведе това. Това ни доведе до най-бързо намаляващата нация, до най-високата смъртност, до най – ниските доходи. Българските политически партии трябва вече да имат волята да разговарят“, заяви той.

Каракачанов коментира от къде е дошла клюката, че партиите в коалицията преговарят с БСП и с ГЕРБ. По думите му, тя идва от това, че в последните дни на 43- то НС той е пил кафе с г-жа Корнелия Нинова при Янаки Стоилов.

Следващото правителство трябва да показва едно национално съгласие, но това ще го видим само, ако е дошъл акълът на българските политици, смята Красимир Каракачанов.

Водещи новини

Още новини