ГЕРБ отива на избори за победа, регистрираха се първи в ЦИК (видео+снимки)

Novini.bg
share

Точно в 9 ч. ГЕРБ внесе документите в ЦИК за участие в предсрочните парламентарни избори. Така партията на Бойко Борисов спази традицията да се регистира първа за вота.

С регистрацията бяха ангажирани административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в София Цветомир Паунов, Димитър Главчев и Десислава Атанасова. Те бяха придружавани и от младежите от партията. ГЕБР внесе папките с необходимите подписи за участие на партията в изборите.

Снимка Фейсбук

Пред медиите Паунова напомни, че това е традиция, която бе наложена от Младежи-ГЕРБ. Внесохме над 27 000 подписа на хора, които подкрепиха регистрацията ни.

„ГЕРБ има добра организационна подготовка. Работим с желанието да спечелим предстоящите предсрочни парламентарни избори“, коментира той.

От думите му стана ясно, че до края на седмицата ще бъдат изготвени предложенията на общинските състави за подредбата на листите.

Междувременно от ГЕРБ коментираха и проблема с машинното гласуване. Оттам очакват на днешната среща на служебното правителство да бъде взето правилното решение, за да се проведат честно изборите. Според Десислава Атанасова само Конституционният съд може да каже дали едни избори могат да бъдат касирани.

Водещи новини

Още новини