Волен Сидеров: Бойко Борисов се държи непочтено към "Атака"

Булфото
share

Разполагам със снимки с отворени чували в много изборни секции в София, както и с доказателства за много нарушения по време на първия тур на изборите. Има достатъчно основания за ръчно преброяване на бюлетините.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Трябва да се споразумеем с всички политически сили техни представители и международни наблюдатели да присъстват на преброяването. Следващата стъпка е смяна на системата на изборите. То трябва да стане автоматично, с машини, както е в САЩ. Там информацията отива в единен център и ще се сведе до минимум безумието с разнасянето на чувалите с бюлетините, допълни той.

Скандално е, че все още няма окончателни резултати от ЦИК, въпреки цялата нагласеност на изборите. Не мога да отчета спада в собствените си резултати, за мен те са нелегитимни. Действията на ГЕРБ към "Атака" бяха непочтени, въпреки моята безусловна подкрепа в началото. Управляващите правят всичко възможно да не бъдем фактор в политиката. Понесох негативи за подкрепата си, а Бойко Борисов се държи, сякаш не е имало такава. Това си остава за негова сметка и говори за неговата коректност, категоричен бе лидерът на "Атака".

Никога не е имало опция да сме в коалиция с ГЕРБ, никога не е имало разговори за това и премиерът заблуди хората с намеците си в изборната нощ. Не е коректно да говори за поведението на "Атака", защото то беше адекватно през тези 2 г. управление на ГЕРБ, каза още Волен Сидеров.

Водещи новини

Още новини