Сидеров: Изборите ще бъдат опорочени

share

Днес българският народ ще удари здрав шамар на управляващата партия ГЕРБ, която похарчи повече от 50 милиона, за да купи тези избори и да наложи на българския народ една несъстоятелна фигура за президент. Това каза кандидатът за президент на Атака Волен Сидеров, след като упражни правото си на глас в сградата на Първа частна математическа гимназия.

„Днес българският народ ще удари шамар също така на медийносоциологическата мафия, която по един изключително подъл антинационалистически и антибългарски начин класира кандидатите за кметове и за президенти в няколко отбора - А и Б още предварително. По този начин на практика искаше да подмени вота,аз мисля че това няма да стане" - каза Сидеров.

На въпрос - как би коментирал избирателната активност, Сидеров отговори че не може да се направи реална преценка от изминалите няколко часа от изборния ден. По думите му - избирателната активност е нормална. Важна е не толкова тази активност, колкото деформацията на вота, колкото купуването, направено от управляващата партия, най-вече със страшно много пари - 50 млн. лева. Точната сума ще излезе в най-скоро време, както заговорът на медии и социолози - купени, поръчкови. Сидеров каза че според него няма проблеми с процедурата на гласуване и бюлетините.

”Тук, в коридорите на училището не може да разберете какво ще стане когато започнат да се броят бюлетините, или когато агенцията за обработка на информацията – държавна, под абсолютното подчинение на управляващата партия, когато започнат да подменят резулати, така че да си нагласят нещата.

Сидеров заяви, че вниманието на журналистите трябва да бъде насочено в задкулисието, където ще се броят бюлетите, и ще се изчисляват резултатите, защото там е опасността. „Всяко тайно нещо, става явно, пише в Евангелието. И това ще стане явно. Тези избори ще бъдат опорочени най-вече от управляващата парти, както и от нейните партньори БСП и ДПС, защото те играят заедно по места за общинските избори, играят срещу единствената алтернатива в лицето на националистите”, заяви Сидеров.

Водещи новини

Още новини