Каракачанов: Президентът не е Дядо Мраз за помощи с sms-и

share

Има опит да ни втълпят, че мачът е спечелен служебно и резултатите са ясни. Ако българите вярват в собствените си сили и не желаят да имат марионетка командвана по телефона или от бавачката от Брюксел трябва да гласуват. Това призова по време на президентския дебат по БНТ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Всеки българин възприема президента като човек, който строява парада на Гергьовден и ни пожелава честита Нова година. Не приемам президента като Дядо Мраз който събира помощ чрез СМС -и.

Един президент трябва да бъде реалният говорител на проблемите на хората. Когато види, че парламентът е с пет процента рейтинг и има нямо присъстващи хора, които активно лобират задкулисно за законите той трябва да отиде и да каже – вашата работа е пълен брак, категоричен е лидерът на ВМРО. „Ще поставя актуалните въпроси за демографската катастрофа - за 20 година два милиона българи по-малко, а след 30 г българите ще бъде застаряващо малцинство. Властта започна да обслужва олигарсите и ще прекратя това, дори със свикване на референдум, каза Каракачанов.

Покрай контрабандните канали у нас могат да бъдат внесени биологични оръжия, както и вещества, с които да бъде атакувана страната отвътре. Страните в Близкия Изток ще бъде управляван от ислямисти, а ние нямаме армия която да защити териториалната цялост и суверенитета, категоричен е Каракачанов. По стратегия ще имаме 80 танка и 16 самолета. Според разчетите на ВМРО армията трябва да бъде минимум 50 000 души, както и да се изгради Национална гвардия, убеден е лидерът на ВМРО.

Сърбия и Македония трябва да бъдат приети в Европа само когато започнат да спазват правата на българското население там. Турция не трябва да бъде приемана никога в Европейския съюз, категоричен е Каракачанов.

Водещи новини

Още новини