Цветанов: България е зле заради управлявалите през последните 20 г.

share

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с жителите на община Кула.

На събралите се в центъра на града жители Цветанов обясни, че политиката на партията и правителството предвижда в бъдеще да се провеждат изнесени заседания на Министерски съвет, за да могат местните кметове да поставят наболелите за региона проблеми.

Много е важно всяка една община да има подготвена администрация, за да може успешно да реализира своите проекти”, подчерта председателят на предизборния щаб на ГЕРБ. Той изтъкна, че състоянието, в което се намира днес държавата, е резултат на предишните правителства, управлявали 20 години.

На въпрос на местен жител за битовата престъпност Цветанов обясни, че всъщност тя е последица от тежката икономическа криза в Европа, която провокира такова поведение. „Това всъщност е социален проблем, защото тези хора няма какво да ядат”, допълни Цветан Цветанов. Той изтъкна, че усвояването на европейските програми и средства е ключът към справянето с битовата престъпност. Привличането на средства ще подобри социалния статус на населението и така, по думите на Цветанов ще се регулират и проблемите с престъпността.

Предизборната обиколка на председателя Цветан Цветанов продължава в град Дунавци. От там ще започне и обиколката на община Видин и на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

Водещи новини

Още новини