Проф. Юлиян Вучков: Кандидатите се състезаваха по махленщина

share
Десет минути бяха крайно недостатъчни на професор Юлиян Вучков да изложи своя анализ на вчерашния кандидат - президентски дебат по БТВ.

В студиото на “Станция Нова” телевизионния водещ направи кратък разбор на участниците.

“И тримата нямат качества за президенти. Нямат тази широка кройка , нямат тежест и авторитет, нямат широка обществена култура за да бъдат държавен глава, коментира в студиото на Нова телевизия  телевиознния водещ.

"И тримата показаха едно елементарно чиновническо мислене, не чух 10-16 човешки изречения в рамките на два часа и половина”, коментира  още професорът.

“Меглена Кунева и Маргарита Попова се състезаваха по махленщина, но Меглена накрая победи в съревнованието”, не спести критиките към дамите участници в дебата Вучков.

“Кунева и Калфин бяха през цялото време сякаш от една партия, сякаш са в коалиция”, не скри подозренията си за негласния съюз той.

“Колкото и да им помага и на двамата обаче, Гоце няма да стане премиер”, обяви категоричната си присъда към настоящия държавен глава професорът.

На 23 октомври най-вероятно ще бъде избран Росен Плевнелиев е прогнозата на проф. Юлиян Вучков за финала в президентските избори. Той няма теоретическа подготовка, но е прагматик, докато другите двама кандидати нямат нито теоретическа, нито практическа подготовка за “Дондуков”2.

“Но Плевнелиев не бива да се възгордява. Ако бъде избран и спечели ще бъде само заради Бойко Борисов, а не заради себе си. Ако всички обаче се обединят срещу него ще го повалят”, заключи на финала проф. Юлиан Вучков.

Водещи новини

Още новини