Плевнелиев ще върна бюджета, ако имам аргументи

share

Ще върна бюджета, ако имам сериозни аргументи за това, каза кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев, в дебата по бТВ.

По този начин той отговори на Меглена Кунева как ще работи с председателя на НС и премиера, с когото са от една партия. Кунева, от стоя страна бе попитана дали ще получи подкрепа от ДПС. Тя заяви, че ще бъде много благодарна, като получи много подкрепата от хората, които дават гласовете си за ДПС.

Росен Плевнелиев попита Калфин за посланиците, сътрудници на ДС. Бившият външен министър отговори, че не е възможно да се отзоват едни дипломати без да се назначат други. Кандидатът на ГЕРБ попита съперници си от БСП защо нищо не правено за кризата, на което му бе отговорено, че правителството Станишев е дало 500 млн. лв. в малки и средни предприятия. 

Калфин попита Плевнелиев кой е любимият му политик "Стамболов, защото не е гледал към Русия, както правеше БСП". На втория въпрос кога да последен път се опълчил на премиера Плевниелиев отговори: Преди две седмици, защото исках пари за енергийна ефективност. 

Водещи новини

Още новини