Алексей Петров: 23 октомври е началото на края на управляващите

Булфото
share

След изборите държавата може да се окаже в невъзможност да плаща заплати и пенсии и да търси външни заеми, каза днес във Варна кандидатът за президент Алексей Петров.

По думите му на 23 октомври ще бъде поставено началото на края на настоящото управление. От резултатите на изборите ще стане ясно дали българите ще се освободят от страха, който насажда правителството на Бойко Борисов, каза още Петров.

Кандидатът за президент посочи, че събитията в Катуница са режисирани от премиера. По думите му там са употребени бедни българи и бедни цигани, а възникналите по-късно протести би трябвало да са срещу държавните институции, а не срещу етноси.

Петров посочи, че проблемът в Катуница е създаден изкуствено, за да се отклони общественото внимание от това, че държавата не е приета в Шенген и европейските страни са я поставили в политическа изолация.

Моделът "Варна" може да се окаже унищожителен за варненци и опасен за цяла България, каза още Петров. Според него "внезапно избликналата любов" между Бойко Борисов и кмета Кирил Йорданов е най-голямото доказателство за безсмислието на политическите
партии в страната ни. Кандидатът за президент призова варненци да преодолеят страха и да се опълчат срещу налаганото им статукво на 23 октомври. Той не посочи кой от останалите кандидати за кметове печели неговото доверие.

Водещи новини

Още новини