Плевнелиев се срещна с английско семейство в с. Драгоево

ГЕРБ
share

Преди 2 години избрахме да се установим в България заради природата, спокойствието, естествените продукти и доброто отношение между хората.

Това разказаха англичаните Марк и Катрин от с. Драгоево, Шуменско, на кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев, който заедно с кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова се срещнаха с хората в селото.

Семейството от Великобритания разказа, че се чувстват перфектно тук и селото, в което има българи, турци и роми вече си имат и англичани.

Според тях, съвсем малко още е необходимо, за да се облагороди района. Росен Плевнелиев им обясни, че сред основните му цели е да се подобрят връзките между регионите, вече е сложено началото, но то трябва да се надгради и умножи. Жител на с. Драгоево директно зададе въпроса кога ще се оправи пътя между Шумен и Велики Преслав, същият въпрос е задал и при среща с Меглена Кунева, задари което е бил наречен провокатор.

Росен Плевнелиев отговори, че пътя е включен в инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура” за 2011-2013 и ще се извърши възможно най-скоро със средстав от държавния бюджет.

Водещи новини

Още новини