Камен Костадинов оглави листа на ДПС

Булфото
share

Камен Костадинов ще води листата на ДПС за предстоящите парламентарни избори във Великотърновски многомандатен район, съобщи областният лидер на партията Гюнай Далоолу. Заместник-председателят на парламентарната група на движението 42-то Народно събрание е роден на 26 септември 1970 г. в гр. Шумен. Той е завършил е Великотърновския университет, съобщи Дарик.

На второ място е европейският шампион по борба и носител на златния пояс на Дан Колов-Румен Павлов, който в момента е общински председател на ДПС в Стражица. Трети в листата е Гюнай Далоолу, четвърта Икмал Джомова, зам.- председател на младежката организация на ДПС в областта. Пети е общинският лидер в Павликени и бивш служител на МВР- Ивелин Розинов. Шестата позиция е за общинския председател на ДПС в П. Тръмбеш Иван Янакиев.

Камен Костадинов ще води листата на движението и във Враца но в бъдещия парламент ще влезе от В. Търново, подчерта Гюнай Далоолу. Областната организация иска две депутатски места.

Народният представител на ДПС от Велико Търново в последните два парламента Хасан Хаджихасан си е направил отвод, информира още Гюнай Далоолу.

Водещи новини

Още новини