Страхил Ангелов: Кабинет на БСП и ГЕРБ не е научна фантастика

share

Коалиция между БСП и ГЕРБ не е научна фантастика, каза депутатът от левицата в миналия парламент Страхил Ангелов по ТВ7.

Според члена на БСП неговата партия БСП не трябва да влиза в безпринципни коалиция и да изпълнява своите обещания. Не казвам никога с ДПС, а само да има прозрачно управление, каза още гостът в студито и заяви, че коалицията между левицата и политическата формация, водена от Бойко Борисов не е научна фантастика.

Ангелов посочи още, че 60 депутати от БСП в следващия парламент ще са малко По този начин той коментира изказването на Атанас Мерджанов, че ако социалистите имат 60 народни представители, това ще бъде успех.

Гостът в студиото разкритикува управлението на Георги Близнашки за това, че се е заело с кадрови чистки, а не подготвя предсрочния парламентарен вот.

Георги Първанов не трябваше да бъде изключван. Той ми е приятел, допълни Ангелов и припомни, че сега има три леви партии, които се състезават за НС (БСП, АБВ и Движение 21 на бившия депутат от левицата Татяна Дончева).

Водещи новини

Още новини