Цветанов: Тези избори ще бъдат много тежки

Булфото
share

Тези избори ще бъдат много тежки, но са много важни за това, което започнахме в изпълнителната власт преди две години. Това каза на срещата с местните жители в Китен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, придружаван от кандидат-президентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

„Избрахме откриването на предизборната кампания да е в Бургас и региона за да видим колкото се може повече общини. Ще приключим довечера в Бургас за да можем да направим максимално много срещи с хората. Засвидетелстваме с тези срещи преди всичко уважение пред вас”, каза още Цветанов.

По думите му всеки може да отиде в Бургас и да види как преди Димитър Николов 12 години е управлявал Йоан Костадинов. „Важно е промяната да продължи и за други общини, както и да довършим постигнатото”, каза още Цветанов. „За да можем да направим развитието на икономиката такова, че многото хора, които са напуснали страната да се върнат”, допълни той. По неговите думи много са тези, които са напуснали и искат вече да дойдат в страната. Цветанов изрази надежда, че след една година, отчитайки свършеното вече ще имаме и магистрала, която да свързва София с Бургас, ще има направени и транспортни коридори, които да спомогнат за развитието на икономиката. Срещите в Царево, Ахтопол и Китен се провеждат на пристанищата, тъй като по думите на Цветанов, именно рибарстовото е поминъка на местните хора.

„Това е акцентът в политиката ни, да реализираме в тези райони, това, което е най-важно за хората и също така развитието на туризма и пречиствателните станции, които за голямо съжаление не бяха направени през тези години, а имаше пари, които бяха харчени от бюджетния излишък”, каза още Цветанов. Именно изграждането на пречиствателните станции ще бъде и акцента в политиката през следващите една – две години.

Водещи новини

Още новини