Плевнелиев: Българите да съдят политиците по делата

share

На среща с жители на Созопол кандидатът за президент на България издигнат от ГЕРБ Росен Плевнелиев каза, че се ангажира категорично да следи за изпълнението на националните приоритети и ще гарантира успеха на България по тези приоритети.

Кандидатът за президент каза, че именно за това се нуждае от подкрепата на хората, защото изборите ще бъдат трудни, а различни хора и партии ще ги представят по различен начин и чрез различни гледни точки понякога некоректно и манипулативно.

„В тези избори се надявам Вие да гласувате не за това какво кой казва. Надявам се българите вече да съдят политиците не по думите, а по делата. По делата. По делата ще съдите тези преди нас. По делата ще съдите и нас какво свършихме за тези две години, какво поемаме като ангажимент и какво смятаме да свършим за следващите.

Пожелавам ви успех и бъдете сигурни, че това което правих през последните две години като министър да бъда в регионите, да бъда в градовете, да ходя, да обикалям, да слушам и да виждам всяка една добра идея, ще го продължа. Президентството е за това - да отвори пътя на гражданите и да наложи техните идеи на институциите”, каза Плевнелиев.

Водещи новини

Още новини