Цветанов: Важно е хората да отидат да гласуват на 23 октомври

Булфото
share

Важното е на предстоящите избори да има висока избирателна активност.

Това е начинът да се противодейства на купуването на гласове, заяви в Несебър Цветан Цветанов, председател на предизборния щаб на ПП ГЕРБ.

Той поясни, че проблемът с купуването на гласове е много голям в Несебър.

„Всички трябва да се противопоставим на явлението – купуване на гласове. Всеки един трябва да допринася за това с конституционното си право на глас. Ние сме хората, които трябва да изберем кметовете, а не корупционните схеми”, каза Цветанов.


Според него, е много важно местните хора на Несебър да бъдат представени в местната администрация, за да може по-лесно да се решават техните проблеми.


„Хубаво е, че кандидатът ни за кмет на Несебър – Атанас Терзиев е местен човек. Той има подкрепата на всички демократично мислещи хора в Несебър, защото това, което се налагаше в годините, е всички общински съветници да нямат нищо общо с Несебър и неговите проблеми”, посочи Цветанов. Според него, е важно кандидатът на ГЕРБ да спечели, за да има по-добър диалог със съветниците и институциите в Несебър.


По думите му – именно от нресебърлии се усеща, че Терзиев е правилният човек.


„Той е правилният кандидат, който може да защитава жителите на града”, посочи Цветанов. Според него, атрактивното в Несебър са историческите му забележителности и история, които трябва да се съхранят.

Водещи новини

Още новини