Цветан Цветанов: Всички от старото политическо статукво са срещу ГЕРБ

булфото
share

Оказа се, че срещу ГЕРБ са всички от старото политическо статукво, каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи на България Цветан Цветанов от кораба-музей "Радецки", предаде БТА.

Заместник-председателят на партия ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията откри днес кампанията за местните избори на структурата в област Враца. Кампанията, която ще води ГЕРБ за предстоящите избори, ще бъде "лице в лице", като всеки наш кандидат трябва да разбере проблемите на хората и да работи за тяхното решаване, заяви Цветанов. Всеки един от вас трябва да работи за просперитета на общината, на населеното място, в което живее, обърна се той към кандидатите и им пожела "попътен вятър" в кампанията и успех на изборите.

Цветанов представи заедно с народния представител и областен координатор на ГЕРБ Николай Коцев кандидатите за общински кметове, кметове на населени места и общински съветници в десетте общини на област Враца. Цветан Цветанов заяви, че за местните избори ГЕРБ е регистрирала 1528 кандидати за кметове на населени места, 264 кандидати за общински кметове и 5001 кандидати за общински съветници. Това означава, че партията е успяла да организира своя структура във всяко населено място и надявам се, това да ни донесе победа и да ни направи първа политическа сила в страната, подчерта той.

Водещи новини

Още новини