Станишев наредил: Кандидатите за ЕП да обиколят всички градове и паланки

Булфото
share

Кандидатите на левицата за евродепутати ще обикалят по градове и паланки из страната преди изборите на 25 май. Такава директива е издал соцлидерът Сергей Станишев, съобщава „Труд“.

"За да решавате проблемите на България в Брюксел, първо трябва да чуете и видите грижите на хората от първа ръка", категоричен бил Станишев. Самият той също няма да пропусне обиколките от врата на врата, тъй като е водач на червената листа. Освен това се очаква като президент на Партията на европейските социалисти (ПЕС) по време на кампанията той да посети и много страни в Европейския съюз (ЕС), за да участва в кампаниите на тамошните социалистически партии.

Соцлидерът е разпоредил на червените депутати да посетят различните региони в страната, за да видят какво е състоянието им.

"Проверете как стартират проектите, които правителството финансира с 500 млн. лв.", заръчал още Станишев. Той вече се срещна със социалистите в Перник, Пловдив, Бургас, Плевен от снощи и със софийските червени в Слатина. От "Позитано" 20 съобщиха, че щял да обиколи цялата страна, за да се срещне с хората по места.
 

Водещи новини

Още новини