Слави Бинев: Присъствахме на една голяма фалшификация (снимки)

Булфото
share

"Днес присъствахме на една голяма фалшификация, която хората едва ли ще ги удовлетвори". Това каза Слави Бинев на влизане в НДК, минути след като станаха ясни първоначалните резултати от предсрочните парламентарни избори.

"Няма предаване по телевизията, в което тези избори да са оспорени. Става дума за мръсни сделки, печатени на бюлетини, изобщо не става дума за политики. Става дума за подмяна на мнението на хората, става дума за нещо много грозно", смята Бинев.

Евродепутатът ще иска касиране на изборите.

"Само Бойко Борисов и ГЕРБ може да се радват на такава незаслужена победа. Те работят с "Информационно обслужване", с екзитпола. Тази манипулация е от 4 години, с която се манипулират хората, които трябва да избират между лошото и още по-лошото", смята още той.

"Политическият монопол ще доведе държавата до тотален крах. Всички монополи, заради които скочиха хората в държавата, са функция на политическия монопол", каза още Слави Бинев.

В отговор на въпрос  какво трябва да се направи оттук нататък, Бинев каза, че трябва да се създаде равнопоставеност на всички политически партии. Всеки трябва да уточни политическите си програми.

Хората няма да приемат тези резултати. Има хора табуретки, те разбират само от удар със стол в главата. За жалост има само хора, които разбират само това.

Протестите продължават. Бинев във функцията си на евродепутат ще запознае ЕС с изборите у нас.

Водещи новини

Още новини