11 500 лева за 4 нощувки във Велинград по Нова година

Гугъл Мапс/ Кирил Иванов
share

Срещу 11 500 лева, ще може да се настаните в президентски апартамент за 4 нощувки по време на празниците за Нова година. Баснословната сума не е за нощувки в Дубай или Малдивите, а в българския град и популярна СПА дестинация Велинград. Това става ясно от оферта, публикувана в тур агенцията Global tour, пише бТВ. 

Същия хотел ви дава "възможност", ако искате да изберете по-скромна оферта, като цената за същия период във ВИП апартамент е 8700 лева. "Ако това Ви идва малко скъпо" (както е описано в офертата), може пък да се спрете на вариант за апартамент с две спални за 7700 лева. Ако сметнете, че "не желаете" да харчите много пари за Нова година, може да изберете икономичен вариант за 3750 лева.

Бум в търсенето на къщи за гости и екзотични почивки за Нова година

Агенцията припомня, че "скромните суми" не включват туристически данък по 2 лева на ден и трябва да се заплати при настаняване на рецепция.

Цената включва и празнична вечеря с изпълнения на няколко звезди от българската сцена, сред които 100 кила, Преслава, Крисия, Стефан Илчев, Аристос и DJ Дамян. 

Водещи новини

Още новини