Ол инклузивът ни е безобразен

Интернет
share

Родните готвачи спокойно могат да кандидатстват за патент върху стотина гозби, сътворени от нищото, видяха при проверка от в. "Стандарт".

Изобретателният български майстор в кухнята е способен да превърне неизяденото пиле на грил във вкусна яхния с картофи.

Най-много преработки търпят броколите. Те първо се сервират като салата. После стават панирани хапки, а на третия ден - крем супа.

Свинската пържолка с малко майсторлък пък бързо се превръща на вкусна каварма. В стремежа си да изпълнят повелята на собствениците за икономии, готвачите често изобретяват невиждани и нечувани в нито една географска ширина ястия.

Макароните от закуската магически стават част от странна мусака, минала покрай гръцкия и българския вкус. Типично български патент е и пицата с постен ориз и малко варен боб, полята с кетчуп. Двете необичайни гарнитури, естествено, са останали неизядени от предишната вечеря.

Най-съмнителни са казаните със супи. В мътната течност човек никога не е сигурен какво точно плува и от кога е останало. Туристи масово са недоволни и от алкохола, който на ол инклузив също е включен в пакета, и твърдят, че им сервират разредена бира и вино.

Стъкмените гозби е невъзможно да се засекат от инспекторите от Агенцията по храните, защото са абсолютно годни за консумация. Проверяващите могат да санкционират единствено ако спипат в кухнята храни с неясен произход или с изтекъл срок на годност.

Водещи новини

Още новини