Дарик радио стана на 20 г.

share

Дарик радио празнува 20-годишен юбилей и по традиция в рамките на празничната програма ефирът ще е преотстъпен на приятели и чести гости.

Преди 20 години беше поставено началото и на култовото предаване „Улицата", както и на един от най-успешните спектакли у нас „Секс, наркотици и рокендрол". Техните автори ще застанат зад микрофона на Дарик. Заедно с водещите и техните гости ще си спомним за 20-те години преход.

Владимир Каролев даде старт на празничната програма на радиото в 08.00 часа. На юбилея собственикът на Дарик Радосвет Радев ще влезе в ефир и заедно с Пролет Велкова, Людмил Кърджилов, Томислав Русев и Иван Калев ще разкажат за любопитни и любими моменти от историята на Дарик.

Традиционното за рождения ден на радиото предаване „Вълчев и Вълчев" ще мине под мотото „За края на света". За музиката на Прехода ще си спомним с Емил Кошлуков и неговите гости, които са автори на едни от най-култовите парчета. Столичани в повече - с двама бивши кметове на София, и Столичани в повече - оригиналът, също ще са на вълните на Дарик радио.

Обзорните новинарски емисии ще бъдат представени от Иван и Андрей на обяд, а в 18 часа - от Тошо Тошев и Петьо Блъсков. Спортните новини ще бъдат с Тити Папазов. В ролята на новинари през деня ще влязат: Георги Табаков, Христо Друмев, Коко Каменаров, Евтим Милошев, Венелина Гочева, Зелма Алмалех, Георги Кузмов, Силва Зурлева, Емил Хърсев, Максим Минчев, Валери Запрянов, Славка Бозукова.

Екипът на Novini.bg честити юбилея на колегите!
 

Водещи новини

Още новини