Имате ли идеи за нов бизнес?

share

На 11 и 12 ноември 2011 г. София става столица на Новите бизнес идеи. За първи път в България ще се проведе конференция New Business Ideas, която ще предостави уникална възможност за нетуъркинг и създаване на работни контакти с водещите личности в българския бизнес и представители на международни компании.

Ние не просто събираме успелите бизнесмени на едно място, а даваме конкретни предложения как и от какво българският предприемач да спечели.

Успешните си практики на специфичния български пазар ще представят изпълнителни директори, маркетинг мениджъри и консултанти на водещи компании в България като сладкарници Неделя, Данон, Еврофутбол. Професионалните коучове Ирина и Петър Горялови ще разяснят как коучингът скъсява пътя към успеха на мениджърите. Представителят на National Business Brokers, компания, специализирана в привличането на купувачи и продаването на бизнеси, с 64 офиса в 26 страни на 4 континента, Иво Крисостомо, ще представи пред българските предприемачи как да продадат бизнеса си по-добре и за повече пари.

Церемонията по връчването на Наградите New Business Ideas ще се проведе на 11 ноември 2011 г. от 10:00 в НДК, в началото на едноименната международна конференция. Ще бъдат раздадени награди в 8 категории и една Голяма награда за Нова бизнес идея, присъдени от 12-членно жури, включващо водещи бизнесмени, главни редактори на бизнес медии, специалисти и консултанти. Двата основни критерия за оценка са оригиналността и ефективността на бизнес идеите.

Компаниите се регистрират на сайта на конференцията: https://businessideas.bg/awards_bg.html

Водещи новини

Още новини