Грома Холд обновява пътя до границата със Северна Македония

share

По време на летния сезон пътно-строителната компания Грома Холд обновява ударно възлови пътища в Благоевград и региона. След като компанията ремонтира ключови улици в Благоевград, сред които „Яворов“, „Димитър Солунски“, „Иван Михайлов“, „14-ти полк“ и др., сега екипите на фирмата завършват рехабилитацията на участъка от с. Зелендол до ГКПП Станке Лисичково.

Пътят води до границата с югозападната ни съседка Северна Македония и поема целия трафик, свързан с туризма, търговията, бизнеса, транспорта и логистиката. 

Грома Холд изпълни уникално укрепващо тунелно съоръжение на АМ Струма при Железница

Участъкът е с обща дължина 24 км, а цялостната му рехабилитация включва фрезоване, полагане на нов асфалт, нови бордюри, насипване на банкети, оформяне на регули, почистване на водостоци, канавки и растителност, която затруднява пътната видимост. 

Живописният път свързва и няколко села с Благоевград и региона – Зелен дол. Селище, Логодаж и Обел.

„Поради интензивния трафик сме направили необходимата пътна организация, при която пътят е отворен, а екипите ни осигуряват сигнализация на място и се грижат за пътната безопасност. Струпали сме необходимото количество техника и човешки ресурс, за да приключим ремонта качествено и в срок. Благодарим за съдействието на местната власт, на институциите и призоваваме хората да карат внимателно в ремонтирания пътен участък“, казва Виктор Велев, управител на Грома Холд.   

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини