Незаменимият помощник за активно лято – новата колекция от смарт часовници Huawei Watch 3 от А1

share

Смарт часовниците бързо изминаха пътя от причудлива новост към полезен аксесоар, без който много хора не могат да си представят ежедневието си. Ако все още се колебаете дали да инвестирате в такова устройство, то техните функции за спорт и грижа за здравето може да са окажат нещото, което ще ви убеди окончателно.

С всяко следващо поколение те се подобряват и новата колекция смарт часовници Huawei Watch 3 е нагледен пример за това. Измина около седмица откакто започнаха да се предлагат в магазините на А1 и онлайн на A1.bg. Затова време те привлякоха вниманието на любителите на активния начин на живот с редица свои възможности. Ето кои са те:

Измерване на нивата на стрес:

Да бъдем активни в ежедневието си се превръща е в начин на живот на много от нас. Именно движението е в основата на това да преборим стреса. Дали ще изберем екстремен спорт като планинско катерене например, домашни тренировки или просто ще предпочетем придвижването пеша в града, новата серия смарт часовници на Huawei са нашият незаменим спътник в тези начинания. Те следят 24/7 нашите движения и измерват нивата на стрес, отчитайки фактори като пулс, телесна температура и физическа активност.

Индикиране на инциденти:

Важна функция е и отчитането на „инцидент“. Когато тя е активна, часовникът ни може да изпрати SMS до подаден от нас контакт в случай че паднем и пострадаме – той отчита промяната в движението. Тази функция е полезна не само в случаите, когато часовникът се ползва от любителите на планинско катерене например, но и от възрастните хора.

Разнообразие от тренировки:

В своето меню Huawei Watch 3 разполага с над сто тренировъчни режима, мониторинг на сърдечната честота, на нивото на кислород в кръвта, както и брояч на изгорени калории. Тренировките са разпределени по вид спорт и за всяка една часовникът дава препоръки и цели, които са индивидуални спрямо данните на всеки, които предварително задава – тегло, години, ръст, активност.

Батерия, която издържа дълго

Освен с безспорните си полезни функции, Huawei Watch 3 серията се отличава със своята забележителна батерия. Ако бъде включена в режим Ultra Battery Mode, при базовия модел тя може да издържи до 14 дни. При активна употреба с използване на eSIM карта лабораторните тестове на производителя показват, че тя издържа около 3 дни. Huawei Watch 3 Pro притежава всичко, което има и основната версия, плюс още много. Батерията му издържа цели 21 дни, ако бъде включен режим Ultra-Long Battery Life Mode или около 5 дни нормално използване в Smart Mode.

Клиентите на А1 могат да избират между елегантна кожена кафява каишка и титаниева, като в кутията на версията с титаниева каишка ще намерят и допълнителна силиконова. Huawei Watch 3 Pro e със сапфирено стъкло и титаниев корпус, което го отличава от Watch 3. И двата модела поддържат 4G/LTE, след инсталиране на еSIM карта.

Не е лукс, а практичност

Двата нови модела – Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro вече са налични онлайн на А1.bg и в магазините на телекома. Цените на Huawei Watch 3 започват от 18,99 лева при покупка на изплащане с тарифен план Unlimited Ultra. Със същия тарифен план Huawei Watch 3 Pro с кожена каишка ще струва 19,99 лева. При избор на титаниева верижка цената се оскъпява и достига до 29,99 лева на месец.

Независимо от избора на каишка или верижка, закупилите Huawei Watch 3 Pro до могат да го получат в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 4i. Желаещите да го закупят обаче трябва да побързат, защото предложението е в сила до 25 юли или до изчерпване на количествата.

 

(в материала има продуктово позициониране)

Водещи новини

Още новини