Вижте какво ще можем да правим във Facebook Messenger скоро

share

От следващата седмица Facebook ще даде поле за изява на създателите на мобилни приложения, които ще могат да правят още страхотни неща с Facebook Messenger.

От компанията ще позволят на външни разработчици да внедрят техни идеи директно в услугата, така че на потребителите да не им се налага да излизат от приложението.

Facebook ще последва примера на популярното корейско чат приложение Line и на китайското WeChat, които вече тръгнаха по този път.

Ако се съди по тези двете приложения, вижте какво биха могли да правят 500-те милиона потребители на Facebook Messenger скоро, според Business Insider:

Да си резервират хотел: Хотел Shangri-La в Сингапур позволява на туристите да си резервират стаи и място в ресторанта чрез съобщения в WeChat.

Да контролират хотелската си стая: На тазгодишното изложение за потребителска електроника в Лас Вегас WeChat направи демонстрация на "умната стая от бъдещето", която позволява на гостите на хотела да нагласят температурата, да изключват осветлението и да пускат щорите изцяло през приложението.

Да плащат телефонните си сметки: WeChat си партнира с Digi Telecommunications в Малайзия, което позволява на потребителите да плащат сметките си през чат приложението.

Повече четете тук

Водещи новини

Още новини