LG печели награди за дизайн

share

Седем мобилни устройства на компанията получиха награди за дизайн, връчени от International Forum (IF) Design Awards. Световно признатите награди на International Forum (IF) се присъждат на продукти, които се отличават с оригинален и изящен дизайн. Сред наградените продукти на LG са наскоро представените смартфони Optimus G и Optimus L9. Истински лидер в дизайна на мобилната индустрия, LG продължава да получава международни признания за качество и иновации.

Отличеният модел Optimus G е оборудван с четириядрен процесор SnapdragonTM S4 Pro и използва ново поколение технологии за по-добра картина и по-дълъг живот на батерията. Естетичният му външен вид и подобрени UX възможности допълват тези предимства. Благодарение на комбинацията от иновации Optimus G осигурява на потребителите преживяване, неприсъщо на който и да е друг смартфон.

Optimus L9 впечатли журито на International Forum (IF) с широкия си екран и усъвършенствани UX характеристики - QuickMemo и QTranslator. QuickMemo позволява на потребителите да нахвърлят и споделят бележки със свои приятели само с върха на пръстите си, докато QTranslator моментално и точно превежда думи и цели изречения на 64 различни езика.

Официалната церемония по връчването на наградите ще се състои през март 2013 г в Германия.

Водещи новини

Още новини