Обявиха конкурс за мястото на Илия Баташки

  • 25 септември 2012 07:45

  • 1629
  • 1
Обявиха конкурс за мястото на Илия Баташки
©

Конкурс се обявява за шефския пост в МБАЛ “Св. Пантелеймон”. Договорът на доц. д-р Илия Баташки изтича на 21 декември, пише Марица.

Зам.-кметът по здравеопазването Розалин Петков е внесъл в Общинския съвет условията за избор на управител на Втора градска болница, за да намери достойния заместник на доц. Баташки по-отрано. Болницата обаче е на печалба, с добри финансови резултати, а бившият червен депутат и общински съветник д-р Баташки е ръководител със стаж, така че трудно някой ще го бутне от стола.

За длъжността се търси лекар или зъболекар най-малко с 5-годишен стаж. Конкурсът ще мине в три етапа - разглеждане на документи, защита на програма за развитие на болницата в следващите три години и накрая - събеседване. Кандидатите трябва да изкарат минимум 4.50, иначе отпадат от класацията.

Последвайте канала на

Novini.bg
1629 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
лекар

2012.12.10 | 19:31

1
Цар просташки - илия баташки е първенец като ненаситен крадец , открадна използвайки недодяланите ни закони десетки или стотици милиони , толкова пари колкота са нужни примерно на БАН за 5 години. Но за милиони няма закони ! Тъпия комунист под чехъл бай петко , на също толкова тъпата си жена баба недевица - сега е на ход да краде вече като гербер !

Добави коментар

Водещи новини