Заплатите в Спешна помощ с 18% нагоре

  • 08 май 2012 18:11

  • 704
  • 1
Заплатите в Спешна помощ с 18% нагоре
©

Заплатите на работещите в спешната помощ ще бъдат увеличени с 18 процента от 1 юни, съобщи здравният министър Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Според нея това ще помогне лекарите и младите специалисти да работят в спешната помощ.

Министър Атанасова договори с кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска програма за съвместна работа в областта на спешната помощ. Столичната община ще предостави помещения за спешна помощ в ДКЦ-тата в районите "Студентски", "Люлин", "Кремиковци" и "Надежда". Кметът Фандъкова изброи здравните центрове, в които ще има такива кабинети: "Пето ДКЦ в район "Студентски", 12-то ДКЦ в район "Люлин", 16-то ДКЦ в район "Кремиковци" и 24-то ДКЦ в район "Надежда". Това сме предприели в до този момент със собствени сили в общинските болници и общинските ДКЦ-та. В три общински болници - Първа, Втора и Пета отскоро са разкрити спешни кабинети, в които денонощно се оказва спешна медицинска помощ на място. Има и възможности за безплатни прегледи в 28 болници и ДКЦ-та на територията на Столичната община. Графиците за тях са изложени в сайта на Столична община и на място в различните болници и ДКЦ-та", разясни Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
704 1

Коментари 1

Добави коментар
Ambulance

2012.05.10 | 16:30

1
Значи няма пари за двоxно увеличение за да има екипи а преди малко четох че за чиновници има до 10 заплати бонус,Кой е по важен чиновника или хората с линейките???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини